A GOLD VADONATÚJ SZÍNEZŐ RENDSZERE, AMELY IGAZÁN RABUL EJT!
A Gold True Pigments rendszer a haj kondicionálás új dimenzióit nyitja meg előtted. Fedezd fel mesés színező rendszerünk egyedi világát. A legújabb technológiánkkal fejlesztettük, így a haj szín árnyalatát hajkondicionálóba rejtett koncentrált szín pigmentekkel tudjuk hatékonyan szín gazdaggá varázsolni. Engedd szabaddá a fantáziádat és szárnyalj a kreativitásoddal! A színeket tetszőlegesen keverheted így minden vendégednek testre szabott és elképesztően intenzív árnyaltokat tudsz kreálni. A színező kondicionáló koncepció lehetővé teszi, hogy csodás színeket hozz létre tökéletes hajápolással egybekötve. 100% VEGAN és állatkísérlet-mentes.

A GOLD TRUE PIGMENTS RENDSZER
A Gold True Pigments rendszer a haj kondicionálás új dimenzióit nyitja meg előtted. Fedezd fel mesés színező kezeléseink egyedi világát. A legújabb technológiánkkal fejlesztettük, így a haj színárnyalatát hajkondicionálóba rejtett koncentrált pigmentekkel tudjuk hatékonyan szín gazdaggá varázsolni. Engedd szabaddá a fantáziádat és szárnyalj a kreativitásoddal! A színeket tetszőlegesen keverheted így minden vendégednek testre szabott és elképesztően intenzív árnyaltokat tudsz kreálni. A színező kondicionáló koncepció lehetővé teszi, hogy csodás színeket hozz létre tökéletes hajápolással egybekötve. Erős összetevőinek köszönhetően, mint a hidrolizált quinoa, avokádó és argán olaj, a haj extra táplálást kap.
Vegán & állatkísérlet-mentes.
GOLD
TRUE PIGMENTS
A Gold True Pigments használatával megtapasztalhatod az érzést, hogy milyen az amikor a vendéged elképesztően elégedett miközben egy újabb szolgáltatással növelted a kínálatodat és az árbevételedet.
Növeld bevételeidet és kínálj még testre szabottabb szolgáltatásokat vendégeidnek. Bele fognak szeretni és imádni fogják a testre szabott szolgáltatásaidat, ami növeli a beléd vetett bizalmukat és a lojalitásukat.

1 tubus Gold True Pigments 300ml fodrász ára 7.690,-Ft. Egy Gold True Pigments SZÍNEZŐ kezelés időtartama 5-20 perc, anyagszükséglete 40-50gr. Egy kezelésért a vendégtől 8-9ezer Ft-ot el lehet kérni. Egy tubusból így legalább 50,000 Ft forgalmat lehet generálni, a befektetett összeg  hatszorosát.

Egy SZÍNFRISSÍTŐ kezelés időtartama 5-20 perc, anyagszükséglete 10-30gr. A Gold True Pigments-et keverjük a Gold Come True kondicionálóval 1:1, 1:2 vagy 1:3 arányban. Egy kezelésért a vendégtől 6-7ezer Ft-ot el lehet kérni. Egy tubusból így legalább 85,000 Ft forgalmat lehet generálni, a befektetet összeg 10-12-szeresét.

Az otthoni hajápoláshoz egy tubussal adjunk el a vendégnek. Ezáltal a hajszín 2 szalonkezelés közötti időszakban is friss marad.

HOGYAN HASZNÁLJUK  SZALON KEZELÉSKÉNT
- Keverjük össze a kívánt eredmény eléréséhez.
- Javasolt keverési arány - minden szín/Clear Diamond - 1:1, 1:2 vagy 1:3 arányban.
- Nincsen semmilyen korlátozás a keverési arányoknál és a kombinációknál.
- A kívánt mennyiséget vigyük fel nedves vagy száraz hajra. Egyenletesen oszlassuk el. Hagyjuk rajta 15-20 percig aszerint, hogy milyen intenzitású végeredményt szeretnénk kapni. Emulgeáljuk vízzel, majd alaposan öblítsük le.
- Tegyünk fel Vitamin Miracle kezelést 10-20 percre. (opcionális)
- Formázzuk tetszés szerint.
- Hajunk színe minden használat után intenzívebb lesz.
SZALON FESTÉS SZOLGÁLTATÁS
Csodálatos féltartós hajszínező szalonkezelés. Amikor kreativitásunk színes lesz!

FELFRISSÍTŐ FESTÉS SZOLGÁLTATÁS
Csodálatos szalon vagy otthoni hajkezelés, amikor a True Pigmentset keverjük a Metamorphic Come True Conditioner-el. A kezelés extra ápolást ad a hajnak miközben egy frissítést kap a hajszín. Nem intenzív színfrissítés.
OTTHONI KEZELÉS
Otthoni hajkezelés, hogy a True Pigments szalonkezelés eredménye minél hosszabb ideig  tartson. Adjunk vendégünknek a kívánt színből otthoni használatra. Így a haj színe állandóan friss marad a két szalonkezelés időpontja között.
HOGYAN HASZNÁLJUK a FRISSÍTŐ SZALON KEZELÉSKÉNT
- Keverjük össze a True Pigments-et a Come True Conditioner-el a kívánt eredmény  eléréséhez.
- Javasolt keverési arány - 1:1, 1:2 vagy 1:3.
- Nincsen semmilyen korlátozás a keverési arányoknál és a kombinációknál.
- A kívánt mennyiséget vigyük fel nedves hajra. Egyenletesen oszlassuk el.
- Hagyjuk rajta 15-20 percig aszerint, hogy milyen intenzitású végeredményt szeretnénk kapni.
- Emulgeáljuk vízzel, majd alaposan öblítsük le.
- Tegyünk fel Vitamin Miracle kezelést 10-20 percre. (opcionális)
- Formázzuk tetszés szerint.
- Hajunk színe minden használat után intenzívebb lesz.
GOLD
TRUE PIGMENTS
HAIRSPA KFT.

www.hairspa.hu
info@hairspa.hu

+36 30 469 68 70

Fashion Trend Center
2040 Budaörs, Gyár u. 2
.www.trendfocus.hu