SZÍNÁRNYALATOK
KONCEPCIÓ
HAJFESTÉS TECHNIKAI KÉZIKÖNYV LETÖLTÉSE
BARNA
LILA/VÖRÖS
RÉZ
SUPER SZŐKE
NATÚR
HAMVAS
ARANY
BARNA
Hatalmas világ korlátok nélkül. Tökéletes lágy, bézs tónusok eléréséhez. Alkalmazzuk a nem kívánt sárga/narancs árnyalatok semlegesítéséhez. Természetes és elegáns barna hatás. Fantasztikus mézes/brunette tónusokhoz. Gazdag és meleg mahagóni árnyalatok. Tökéletes meleg réz/arany árnyalatok készítéséhez.
LILA/VÖRÖS
Tapasztalja meg a hihetetlenül vibráló, szenvedélyes és kompromisszum-mentes tiszta vörös színt. Luxus mahagóni árnyalatok vörös hatással. Gazdag és erős brunette árnyalatok. Valódi, intenzív hideg lila árnyalatok. Alkalmazzuk a nem kívánt sárga/narancs árnyalatok semlegesítéséhez.
RÉZ
Intenzív, elegáns színek. Gazdag aranybarna-réz árnyalatok. Vibráló és intenzív réz színek. Gazdag bronz tónusok amelyeknek természetes meleg hatása van.
SZUPER SZŐKE
Tökéletes melírozáshoz, a haj könnyed és ragyogó lesz tiszta pasztel végeredménnyel. Elbűvölő és intenzív szőke árnyalatok. Elegánsan meleg és lágy pasztel/hideg árnyalatok készítéséhez.
NATÚR
Tökéletes őszhaj fedés intenzív és elegáns színekkel.
HAMVAS
Kifinomult és elegáns színek. Tökéletes a nem kívánt narancs árnyalatok semlegesítéséhez. Csodálatos hideg hamvas végeredmények.
ARANY
Gyönyörű természetes arany árnyalatok. Használhatjuk gazdag arany szín elkészítéséhez enyhén hideg hatással.
GOLD PRÉMIUM HAJFESTÉK
A GOLD prémium hajfesték egy tápláló festék tiszta organikus hatóanyagokkal, argán és réti perje csíraolajjal. Mindkettő bámulatos hidratáló és antioxidáns hatással rendelkezik. Az új formula eredménye egy selymesen lágy és fényes haj, tele természetes színekkel és vibrálással, hosszan tartó eredménnyel és tökéletes őszhaj fedéssel. A formulánk ammóniamentes, PPD-mentes, resorcinol-mentes. A festés során hajunkat tökéletes ápoljuk és hidratáljuk. Szerkezetét belülről újraépítjük miközben megvédjük a külső károsodástól egy speciális réteget vonva a hajszálakra. A végeredmény egy hosszantartó vibráló és ragyogó szín egészséges hajszerkezettel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
GOLD CUT & COLOR 2020
GOLD CUT & COLOR 2021
GOLD CUT & COLOR 2022
GOLD CUT & COLOR 2023
HAIRSPA KFT.

www.hairspa.hu
info@hairspa.hu

+36 30 469 68 70

Fashion Trend Center
2040 Budaörs, Gyár u. 2.
www.trendfocus.hu